Zapekané jablká s ovsenými vločkami, medom a škoricou

January 8, 2015

Ingrediencie:
Kokosový olej (na vymastenie formičiek)
Ovsené vločky
Čerstvé maslo
Rôzne orechy
Med
Škorica
Jablká/Hrušky


Postup:
Jabĺčka, či hrušky, si poriadne umyjeme a nakrájame si ich na tenké plátky, tzv., "mesiačiky". Misky si vymastíme kokosovým olejom/maslom, na spodnú vrstvu nasypeme ovsené vločky, na ktoré ukladáme napríklad jabĺčka (koľko sa len zmestí). Prekvapkáme ich domácim medom, "pocukríme" škoricou a ukladáme na ne pekanové a vlašské orechy. 
Na vrch opäť posypeme ovsenými vločkami, prekvapkáme medom, posypeme škoricou, ukladáme pekanové orechy, pridávame na plátky nakrájané čerstvé maslo. Dáme zapiecť na 150°C a pečieme zhruba 10-15 minút, až do zlatista, kým sa maslo úplne nerozpustí.
Zdroj: www.refresher.sk

Please reload

join us

 for the 

PARTY

Recipe Exchange @ 9pm!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now