top of page

Zapekané jablká s ovsenými vločkami, medom a škoricou

Ingrediencie: Kokosový olej (na vymastenie formičiek) Ovsené vločky Čerstvé maslo Rôzne orechy Med Škorica Jablká/Hrušky

Postup: Jabĺčka, či hrušky, si poriadne umyjeme a nakrájame si ich na tenké plátky, tzv., "mesiačiky". Misky si vymastíme kokosovým olejom/maslom, na spodnú vrstvu nasypeme ovsené vločky, na ktoré ukladáme napríklad jabĺčka (koľko sa len zmestí). Prekvapkáme ich domácim medom, "pocukríme" škoricou a ukladáme na ne pekanové a vlašské orechy. Na vrch opäť posypeme ovsenými vločkami, prekvapkáme medom, posypeme škoricou, ukladáme pekanové orechy, pridávame na plátky nakrájané čerstvé maslo. Dáme zapiecť na 150°C a pečieme zhruba 10-15 minút, až do zlatista, kým sa maslo úplne nerozpustí. Zdroj: www.refresher.sk

10750161_1413771198915193_2648592430474334364_o.jpg

join us

 for the 

PARTY

Recipe Exchange @ 9pm!

bottom of page