top of page

Extra light pizza


10923246_1436203913338588_8085292547874680986_n.jpg

Priateľ sa ma po zjedení pizze pýta: Z čoho si robila cesto? Ja: Z tuniaka a z vajíčok. On: Ale ja pýtam cesto, nie náplň. …z toho vyplíva, že si ani len nevšimnete chuť tuniaka wink emoticon

Ingrediencie na cesto: konzerva tuniaka vo vlastnej štave (hmotnosť by mala byť cc. 180g) 4 vajíčka 1 polievková lyžica olivového oleja 1 čajová lyžica korenia na pizzu rôzne semienka - tekvicové, ľanové, sezámové (možno vynechať)

Náplň: Podľa chuti: šampióny, klobáska, cibuľa, paradajka, paprika, atď.

Postup: 1. Predhrejeme rúru na 180°. 2. Dno 20x20 cm silikónovej formy posypeme semienkami. 3. Pripravíme cesto: dôkladne pomixujeme vajíčka, olej, tuniaka BEZ šťavy a korenie. 4. Zmes prelejeme do silikónovej formy. 5. Pečieme cca 10-15 min na 180°. 6. Vyberieme z rúry a na vrch si dáme všetko podľa chuti a ďalej pečieme 10-15 min na 180°.

Zdroj: http://www.reddit.com/r/ketoreci…/…/2ap74j/tuna_crust_pizza/

join us

 for the 

PARTY

Recipe Exchange @ 9pm!

bottom of page