Smotanovo-bryndzové pagáčiky s tekvicovými semiankami

May 12, 2015

Ingrediencie:
20 dkg špaldovej múky
10 dkg pohánkovej múky
10 dkg múky so zníženým obsahom sacharidov (možno nahradiť inou...)
1/2 čajová lyžica sóda bikarbóny
2 štipky koreniny
25 dkg bryndze
16-18 dkg kyslej smotany
10 dkg kokosového oleja
soľ (v závislosti od slanosti bryndze…ja som pridala 1 čajovú lyžicu)

 

Postup:
1. Pomiešame múky so soda bikarbónou, koreninou a soľou. 
2. Pomiešame bryndzu, smotanu a roztopený kokosový olej. 
3. Spijíme zmesy, dôkladne ich pomiešame. 
4. Predhrejeme rúru na 180°.
5. Cesto na pomúčenej doske vyvaľkáme na hrúbku 1 cm a vykrajujeme z neho kolieska (priemer cca 3,5 cm). 
6. Na papier na pečenie poukladáme pagáčiky a následne ich potrieme rozšlahaným žltkom (môžme im na vrchu spraviť nožíkom mriežky alebo posypať syrom - na fotke obidve verzie).
7. Pečieme na 180° cca 25 min + možno bude treba niekoľko minút na grile.

 

 

Please reload

join us

 for the 

PARTY

Recipe Exchange @ 9pm!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now