Bounty torta

June 3, 2015

 

...mäkučká, šťavnatá, jednoducho výnimočná ;)

Ingrediencie:
...na 1. vrstvu:

10 dkg mandľovej múky
3 dkg múky z maránty trstinovej
3 dkg nízkotučného kakaa
1/3 čajová lyžica sóda bikarbóny
5 dkg kokosového oleja
2 vajíčka
Štipka vanilky (alebo kvapky vanilkovej arómy)
0,5 dl kokosového mlieka – použila som sušené kokosové mlieko a vodu
15 dkg medu


...na kokosovú vrstvu:
14 dkg kokosu
2 dkg mandľovej múky
4 dkg kokosového oleja
1,5 dl kokosového mlieka – použila som sušené kokosové mlieko a vodu
8 dkg medu
2 čajové lyžice konjakovej múky


...na povrch:
10 dkg čokolády s vysokým obsahom kakaa
0,5 dl kokosového mlieka – použila som sušené kokosové mlieko a vodu


Postup:
1. Predhrejeme rúru na 175°.
2. Pomiešame mandľovú múku, marántu trstinovú, kakao a sóda bikarbónu.
3. Vyšľaháme vajíčka a pomiešame ich s roztopeným kokosovým olejom, vanilkou, medom a mliekom.
4. Spojíme zmesi a dôkladne ich pomiešame.
5. Zmes prelejeme do vymastenej, posypanej tortovej formy (priemer 20 cm) a pečieme na 175° cca 20 min.
6. Pripravíme kokosovú vrstvu: dôkladne pomiešame všetky ingrediencie (kokosový olej musí byť roztopený).
7. Keď sa 1. vrstva upiekla, počkáme kým vychladne.
8. Potom nanesieme na 1. vrstvu kokosovú vrstvu.
9. Roztopíme čokoládu a pomiešame ju s kokosovým mliekom. Zmes nanesieme na povrch tortičky.
10. Tortu dáme do chladničky, kým čokoláda na povrchu stvrdne.

Please reload

join us

 for the 

PARTY

Recipe Exchange @ 9pm!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now