Bounty torta

...mäkučká, šťavnatá, jednoducho výnimočná ;) Ingrediencie: ...na 1. vrstvu: 10 dkg mandľovej múky 3 dkg múky z maránty trstinovej 3 dkg nízkotučného kakaa 1/3 čajová lyžica sóda bikarbóny 5 dkg kokosového oleja 2 vajíčka Štipka vanilky (alebo kvapky vanilkovej arómy) 0,5 dl kokosového mlieka – použila som sušené kokosové mlieko a vodu 15 dkg medu ...na kokosovú vrstvu: 14 dkg kokosu 2 dkg mandľovej múky 4 dkg kokosového oleja 1,5 dl kokosového mlieka – použila som sušené kokosové mlieko a vodu 8 dkg medu 2 čajové lyžice konjakovej múky ...na povrch: 10 dkg čokolády s vysokým obsahom kakaa 0,5 dl kokosového mlieka – použila som sušené kokosové mlieko a vodu Postup: 1. Predhrejeme rúru na 175°. 2. Pomiešame mandľovú múku, marántu trstinovú, kakao a sóda bikarbónu. 3. Vyšľaháme vajíčka a pomiešame ich s roztopeným kokosovým olejom, vanilkou, medom a mliekom. 4. Spojíme zmesi a dôkladne ich pomiešame. 5. Zmes prelejeme do vymastenej, posypanej tortovej formy (priemer 20 cm) a pečieme na 175° cca 20 min. 6. Pripravíme kokosovú vrstvu: dôkladne pomiešame všetky ingrediencie (kokosový olej musí byť roztopený). 7. Keď sa 1. vrstva upiekla, počkáme kým vychladne. 8. Potom nanesieme na 1. vrstvu kokosovú vrstvu. 9. Roztopíme čokoládu a pomiešame ju s kokosovým mliekom. Zmes nanesieme na povrch tortičky. 10. Tortu dáme do chladničky, kým čokoláda na povrchu stvrdne.