Karamelové cappucino

…chuť mäkkučkého kakaového cesta výborne doplňá krém kokosovo-karamelovej chuti
Potrebujeme: ..na cesto: 4 dkg kokosovej múky 2 dkg maránty trstinovej 2 dkg kakaa 1/2 čajová lyžica sóda bikarbóny 3 dkg kokosového oleja 3 vajíčka 3 štipky instatnej kávy 10 dkg kokosového cukru 1 dl kokosového krému (Cocomas) (alebo vody + väčšieho množstva sušeného kokosového mlieka)
…na krém: 20 dkg smotanového syru/mascarpone alebo kokosového krému 2,5 dkg kokosového oleja 1,5 dkg sušeného mlieka (bežného alebo kokosového) 3 dkg kokosového cukru
Postup: 1. Predherejeme rúru. 2. Pomiešame kokosovú múku, marántu, sóda bikarbonu a kakao. 3. Vajíčka vyšlaháme, pridáme roztopený kokosový olej, kávu, cukor a kokosový krém. Dôkladne ich pomiešame. 4. Zmes prelejeme do vymastenej kruhovej tortovej formy (priemer 20 cm) a pečieme na 175° 15-17 min. 5. Pripravíme krém: všetky ingrediecie dôkladne pomiešame (kým vďaka kokosovému cukru dostaneme zmes krémovej farby). 6. Keď sa čokoládové cesto upieklo a vychladlo, nanesieme krém na porch. Dáme do chladničky na pár chodín a podávame karamelovou omáčkou (viď. recept nižšie).