Čokoládovo-pudingová tortička

Ingrediencie: ...na makkučký korpus: 3,5 dkg múky z ovsených vločiek 2 dkg nízkotučného kakaa ½ čajová lyžica sóda bikarbóny 4 vajíčka 0,5 dl vody alebo mlieka Sladidlo nahrádzajúce 16 dkg cukru ...na pudingový krém: Sáčok pudingu (bez cukru) Sladidlo podľa popisu 3,5 dl mlieka (namiesto 5 dl) + čokoláda s vysokým obsahom na povrch (cca 5 dkg) Postup: 1. Predhrejeme rúru na 180°. 2. Pomiešame múku, kakao a sóda bikarbónu. 3. Rozdelíme vajíčka. 4. Žĺtka vyšľaháme so sladidlom a potom pridáme mlieko. 5. Spojíme zmesi, múkovú a žĺtkovú, pomiešame ich. 6. Vyšľaháme bielka a opatrne pridáme ich k zmesi. Pomiešame. 7. Zmes prelejeme do vymastenej, kakaom posypanej formy (priemer cca 22 cm). 8. Pečieme na 180° 10-13 min. 9. Keď sa korpus upiekol, pripravíme puding podľa popisu na sáčku, ale budeme používať menej mlieka, aby krém bol hustejší, teda namiesto 5dl, iba 3,5 dl. 10. Keď je pudingový krém hotový, trošku ho miešame, aby vychladol. Potom ho nanesieme na korpus. 11. Čokoládu na povrch pôžeme nasekať, posypať, roztopiť kokosovým olej a pokvapkať.....podľa preferencií.