Medovníkové pusinky z kešu orechov

Ingrediencie:
2O dkg jemne nasekaných kešu orechov
6 dkg maránty trstinovej
2 dkg kokosového oleja
8 dkg medu
1 vajíčko
1/2 kávová lyžica sódy bikarbóny
1/2-1 kávová lyžica medovníkového korenia
1 čajová lyžica citrónovej šťavy
2 polievkové lyžice psyllium husku
4 dkg datlí
Postup:
1. Predhrejeme rúru na 180°.
2. Všetky ingrediencie dôkladne pomiešame (okrem datlí).
3. Nasekáme datle na jemné kúsky.
4. Odoberme z cesta množstvo vo veľkosti (väčšieho) orechu a (mokrou) rukou formujem guľky.
5. Guľky poukladáme na papier na pečenie.
6. Do stredy každej guľky dáme kúsok datľovej guľôčky, potom dnom pohára ich pritlačíme.
7. Pečieme na 180° cca 10-15 min (do hneda, podľa potreby).