top of page

Medovníkové pusinky z kešu orechov


Ingrediencie:

2O dkg jemne nasekaných kešu orechov

6 dkg maránty trstinovej

2 dkg kokosového oleja

8 dkg medu

1 vajíčko

1/2 kávová lyžica sódy bikarbóny

1/2-1 kávová lyžica medovníkového korenia

1 čajová lyžica citrónovej šťavy

2 polievkové lyžice psyllium husku

4 dkg datlí

Postup:

1. Predhrejeme rúru na 180°.

2. Všetky ingrediencie dôkladne pomiešame (okrem datlí).

3. Nasekáme datle na jemné kúsky.

4. Odoberme z cesta množstvo vo veľkosti (väčšieho) orechu a (mokrou) rukou formujem guľky.

5. Guľky poukladáme na papier na pečenie.

6. Do stredy každej guľky dáme kúsok datľovej guľôčky, potom dnom pohára ich pritlačíme.

7. Pečieme na 180° cca 10-15 min (do hneda, podľa potreby).

join us

 for the 

PARTY

Recipe Exchange @ 9pm!

bottom of page