top of page

Rýchla broskyňová piškóta

Ingrediencie:

6 dkg celozrnnej špaldovej múky

6 dkg múky z ovsených vločiek

½ kávová lyžica sódy bikarbóny

½-1 kávová lyžica škorice

3 vajíčka

2 dl bieleho jogurtu

1 dl kokosového oleja

40-50 dkg broskýň (alebo sliviek,...)

Sladidlo nahrádzajúce cca 12-15 dkg cukru

+ na povrch 4 dkg arašídov/orechov

Postup:

1. Predhrejeme rúru 180°.

2. Vyšľaháme vajíčka so sladidlom, olejom a jogurtom.

3. Pomiešame múky so sodou bikarbónou.

4. Spojíme zmesi a dôkladne ich pomiešame.

5. Zmes prelejeme do vymastenej posypanej formy (priemer cca 22 cm).

6. Nasekané broskyne posypeme škoricou a po jednom ich dáme do cesta + povrch posypeme arašidami/orechmi.

7. Pečieme na 180° cca 25-30 min.

join us

 for the 

PARTY

Recipe Exchange @ 9pm!

bottom of page