Kokosový krém
Kto má rád biely orieškový, nutellový krém, túto bude zbožňovať.

Ingrediencie:
12 dkg kokosu alebo kokosovej múky (môžete aj kombinovať)
8 dkg kešu orechov
10 dkg kokosového alebo trstinového cukru
Štipka soli
8 dkg kokosového oleja
Postup:
1.Kokosový olej v menšom hrnci na miernom ohni necháme roztopiť. Môžeme pridať aj kokosový alebo trstinový cukor, aby sa v oleji aspoň trošku roztopil.
2. V sekáčiku dôkladne nasekáme kešu oriešky.
3. Ku kešu pridáme olej+cukor, soľ a kokos.....a sekáme, miešame,.... Ak nemáte účinný sekáčik (ako napríklad ani ja :/), zmes potom prelejete do mixéra, ktorý Vám všetky kúsky zmesi naseká na čo najmenšie časti.
P.S. Tento krém kvôli kokosovému oleju pri izbovej teplote stuhne, preto z nej môžete vyrábať aj kokosové bonboniéry v silikónovej forme, ak ich dáte do chladničky. Ak chcete natrieť krém na chlieb napríklad, musíte zmes dať na teplé miesto. Ja krém zvyknem jedávať samostatne, malou lyžicou, keď dostanem chuť na niečo sladké :)
