Karalemové RAW kocky
…na základ potrebujeme: 14 dkg sušených datlí 14 dkg mandlí 2 dkg kokosového oleja …na karamelový krém potrebujeme: 20 dkg kešu orechov 14 dkg sušených datlí 4 dkg arašidového masla (alebo 3 dkg tahini pasty) 5 dkg medu 0,5 dl vody 5 dkg kokosového oleja štipka soli …na čokoládovú vrstvu: 3 dkg kakaa 4 dkg kokosového oleja 5 dkg medu 1 kávová lyžica škorice 2 polievkové lyžice vody alebo kokosového mlieka Postup:
1. Kešu orechu namočíme na pár hodín do vody, najlepšie cez noc.
2. Pripravíme základ: rozmixovanú hmotu roztlačíme vo forme (cca 20*22 cm) a uložíme do chladu.
3. Kešu orechy scedíme, dôkladne (ak nemáte účinný mixer, to bude trvať trošku dlhšie) rozmixujeme a ostatnými ingredienciami. Hmotu rozotrieme na korpus a uložíme aspoň na hodinu do mrazničky.
4. Kokosový olej v hrcni roztopíme, pridáme med, kakao, vodu/mlieko a škoricu. Hmotu rozotrieme na korpus a uložíme aspoň na hodinu do mrazničky.
Skladovať môžeme k chladničke.
