top of page

Domáce Margot rezy


Ingrediencie:

6 dkg vlašských orechov

4 dkg lieskových orechov

5 dkg kokosu

Štipka soli

8 dkg eritriru - najlepšie práškového, avšak možno nahradiť aj (práškovým) kokosovým alebo trstinovým cukrom

10 dkg hrozienok

2 polievkové lyžice rumu

3 dkg mandľového masla

2 dkg vody

Kvapky čerstvej citrónovej šťavy

Postup:

1. Do sekáčika dáme najprv orechy a kokos a soľ a dôkladne ich rozsekáme, pomiešame.

2. Potom pridáme ďalšie ingrediencie a dôkladne pomiešame.

3. Hmotu dáme do nádoby (použila som silikónovú na pečenie chleba) a poriadne utlačíme. V chladničke necháme zmes stuhnúť asi pol hodinku.

4. Potom zmes nakrájame na tyčinky (8 ks), tvarujeme ich ak treba a namáčame ich do čokolády, ktorú sme roztopili v troške oleja.

Odporúčam použiť maslovačku na nanesenie tekutej čokolády, nakoľko čokoláda sa oveľa jednoduchšie a krajšie nanáša s tým.

5. Počkáme, kým čokoláda stuhne a môžeme podávať.

join us

 for the 

PARTY

Recipe Exchange @ 9pm!

bottom of page