Domáce Margot rezy

Ingrediencie:
6 dkg vlašských orechov
4 dkg lieskových orechov
5 dkg kokosu
Štipka soli
8 dkg eritriru - najlepšie práškového, avšak možno nahradiť aj (práškovým) kokosovým alebo trstinovým cukrom
10 dkg hrozienok
2 polievkové lyžice rumu
3 dkg mandľového masla
2 dkg vody
Kvapky čerstvej citrónovej šťavy

Postup:
1. Do sekáčika dáme najprv orechy a kokos a soľ a dôkladne ich rozsekáme, pomiešame.
2. Potom pridáme ďalšie ingrediencie a dôkladne pomiešame.
3. Hmotu dáme do nádoby (použila som silikónovú na pečenie chleba) a poriadne utlačíme. V chladničke necháme zmes stuhnúť asi pol hodinku.
4. Potom zmes nakrájame na tyčinky (8 ks), tvarujeme ich ak treba a namáčame ich do čokolády, ktorú sme roztopili v troške oleja.
Odporúčam použiť maslovačku na nanesenie tekutej čokolády, nakoľko čokoláda sa oveľa jednoduchšie a krajšie nanáša s tým.
5. Počkáme, kým čokoláda stuhne a môžeme podávať.
